• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
14. juli 2006 - Pressemeddelelse - Toyota

Succes for Yaris

Salget af Yaris har overgået selv Toyotas forventninger

Toyota Yaris er netop af det danske bilblad AutoBild.dk blevet kåret til samlede testvinder blandt småbiler. Toyota Yaris er netop af det danske bilblad AutoBild.dk blevet kåret til samlede testvinder blandt småbiler.

Pressemeddelelse - Toyota
Siden introduktionen af den nye Toyota Yaris i foråret 2006 har salget af den kompakte, smarte og rummelige bil overgået selv de mest optimistiske forventninger. Medio juni var der indregistreret over 1.700 Toyota Yaris år til dato, og mere end 700 kunder går p.t. og venter på levering af deres nye Toyota Yaris.

Selv om Toyota Yaris har et af de korteste ydermål, er bilen alligevel den mest rummelige blandt de nærmeste konkurrenter, og med sit unikke og fleksible bagsædesystem tilbyder bilen netop den alsidighed, som mange kunder i denne bilklasse søger. Bilens ry for driftssikkerhed og en komplet sikkerhedspakke er andre elementer, som sammen med en høj gensalgsværdi, står højt på kundernes prioriteringsliste.

I det seneste nummer af det danske bilblad AutoBild.dk deltog Toyota Yaris i en gruppetest med de 10 største konkurrenter. I testen deltog bl.a. den nye Peugeot 207, Fiat Grande Punto, Suzuki Swift og Årets Bil i Europa 2006 Renault Clio, men som den samlede testvinder kårede testholdet Toyota Yaris. I begrundelsen for testholdets valg hedder det bl.a., at "Yaris vinder på sin kombination af en genialt indrettet kabine, gode køreegenskaber, omfattende sikkerhedsudstyr samt en effektiv lille motor".

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.