• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
11. juli 2006 - Pressemeddelelse - Opel

Danmark rundt

Opel er igen følgesvend i Post Danmark Rundt

Opel Astra TwinTop er en af følgebilerne i Post Danmark Rundt - her ved løbets mål: Frederiksberg Runddel. Opel Astra TwinTop er en af følgebilerne i Post Danmark Rundt - her ved løbets mål: Frederiksberg Runddel.

Pressemeddelelse - Opel
Opel er igen bilsponsor for Danmarks største sportsbegivenhed: Post Danmark Rundt, som køres fra 2. august med start i Frederikshavn - og som vanligt med afslutning på Frederiksberg søndag 6. august.

Opel forhandlerne stiller 25 biler til rådighed for Danmarks Cykle Union. De anvendes som officielle løbsbiler af både officials og løbsledelsen. Det bliver en bred vifte af Opels modeller, der bliver cykelrytternes følgesvende, så man vil kunne se både Astra, Astra TwinTop, Tigra TwinTop, Zafira og Vectra på ruterne.

Onsdag 2. august lyder startskuddet kl. 11.45 i Frederikshavn - og der skal køres i alt 870 kilometer med første etape i fladt og åbent terræn ud mod Vesterhavet og ned gennem Himmerland til Viborg. Derpå følger kongeetapen fra Aalestrup til Vejle med mange stigninger - og med samme rundstrækning i Vejle som de sidste to år, med 21 procents stigning op ad bakken på Kiddesvej.

3. etape er en ny lang strækning fra Kolding til Odense - med bl.a. en lang tur rundt på det sydlige Fyn inden de hurtige finaleomgange i Odense. Lørdag følger en etape fra Sorø til Hillerød og lørdag aften en 15,5 kilometer enkeltstart i Helsingør.

Sidste etape er fra Gilleleje til Frederiksberg med et smut gennem Frederiksborg Slot inden den traditionsrige afslutning på Frederiksberg Allé.

Hver etape afsluttes med to små omgange i opløbsbyen, dog køres 10 omgange på Frederiksberg.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.