• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
29. juni 2006 - Pressemeddelelse - BilpriserPro

Ny Prisberegning

Forhandlernes kendte vurderingssystem går online

Direktør Martin Grøftehauge fra BilpriserPro. Direktør Martin Grøftehauge fra BilpriserPro.

De mange forhandlere, der bruger BilpriserPro Prisberegning, kan nu se frem til en ny og forbedret version.

"Det nye system er kommet til verden på grundlag af mange gode forslag, som vi har fået fra kunderne i forbindelse med vores markedsundersøgelser sidste sommer. Systemet har siden april været benyttet af over 130 brugere hos vores pionerkunde SMC-Biler A/S," udtaler business development manager hos BilpriserPro Michael Beck.

Den nye version af Prisberegning kører rent over Internettet og skal derfor i sagens natur ikke opdateres. Samtidigt har abonnenterne adgang til systemet fra enhver computer med Internetadgang.

"Bilsælgeren kan nu indtaste, hvad han forventer, byttebilen kan koste i udsalg. Systemet krydser automatisk denne oplysning om imod BilpriserPro markedsreference. Den afvigelse, som der måtte være, vil blive vist næste gang en sælger hos samme forhandler laver en vurdering på en lignende bil. På denne måde sikres det, at den viden om bilerne, som der en gang er brugt ressourcer på, til enhver tid genbruges af alle bilhusets sælgere. En sidegevinst er, at sælgeren nu vil være bedre påklædt end en kunde, som shopper rundt mellem forskellige sælgere i samme firma," siger Michael Beck.

For alle eksisterende kunder på den klassiske Windowsversion af Prisberegning er det gratis at opgradere til den nye version.

BilpriserPro melder, at der har været en stor interesse blandt eksisterende og nye kunder for at få demonstreret det nye system.

"Filosofien bag den nye generation Prisberegning er: Vidensdeling, ensartet kvalitet, måling og opfølgning - altid målt op imod BilpriserPro markedsreference," forklarer Michael Beck.

BilpriserPro Prisberegning har været forhandlernes foretrukne vurderingsværktøj siden lancering i 1998. Med den nye generation prisberegning tages hul på en ny epoke i den kendte virksomheds historie.

BilpriserPro Prisberegning, der tidligere var kendt som Autocom Prisberegning, blev af ejerne, brødrene Peter og Martin Grøftehauge, sidste sommer skilt ud i forhold til Bilauktionen Autocom.dk for at sikre fokus på udviklingen af begge produkter. Det har blandt andet medført, at der siden er lanceret et succesrigt annonceringsprogram for forhandlere på Bilpriser.dk, samt at der nu lanceres den nye generation Prisberegning.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.