• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
28. juni 2006 - Pressemeddelelse - Autocom.dk

Indtager Benelux

Bilauktion Autocom.dk er nu repræsenteret i otte lande

Morten Holmsten: Bilauktion Autocom.dk er nu repræsenteret i otte lande i Europa. Morten Holmsten: Bilauktion Autocom.dk er nu repræsenteret i otte lande i Europa.

Pressemeddelelse - Autocom.dk
Bilauktionen Autocom.dk er for længst blevet en integreret del af danskernes måde at købe og sælge bil, og i udlandet er systemet slået an i blandt andet Tyskland og Holland. Nu er det blevet Belgien og Luxembourgs tur, da Autocom.dk netop har åbnet auktioner i disse lande. De to nye auktioner skal styres fra et kontor i Antwerpen i Belgien og bliver Autocom.dk's første udenlandske auktioner, der skal understøtte mere end et sprog.

"Vi har længe haft kig på Belgien og Luxembourg, og da vi allerede havde en meget dygtig belgisk mand til at arbejde på vores hollandske kontor, var det jo oplagt at sende ham til Belgien for at starte op der, hvor vi også kan drage nytte af hans mange lokale kontakter i branchen," siger salgschef Morten Holmsten fra Autocom.dk.

De nye auktioner forventes på sigt at blive en succes på linje med de andre udenlandske auktioner, hvor danske Autocom.dk allerede har eksporteret det unikke online auktionssystem til fem lande i Europa. Det er - ud over førnævnte - Sverige, Østrig og Storbritannien. Dermed er bilauktionen inklusive Danmark repræsenteret i otte lande.

"Vores lokale folk har analyseret markedet grundigt, og vi ved nu, at vi kan få en rigtigt god position på markedet i Belgien og Luxembourg på samme måde, som det er lykkedes i vores andre lande," forklarer Morten Holmsten.

Privat til professionel
Auktionen vil som i Danmark sælge biler for private til professionelle opkøbere, hvilket sikrer et hurtigt salg til en skarp markedspris, mens køberne tilgodeses med et konstant opdateret stort katalog af nye brugte biler, som de kan handle videre i en fart. Derudover ligger auktionen i lovende forhandlinger med nogle store belgiske leasingkunder, der overvejer at afsætte brugte flådebiler på auktionen.

"De private, der sælger på auktionen, kan opnå en god pris i løbet af bare et døgn. Sammenlignet med at køre rundt og indsamle nogle - måske lidt slappe - bud fra de nærmeste tre-fire forhandlere, er det et rigtigt godt alternativ. Køberne har typisk allerede en kunde til bilen, og kan derfor beregne sig selv lidt mindre avance, men stadigt tjene godt på handlen. En god handel med to tilfredse parter er kort fortalt konceptet, vi vil eksportere til Belgien og Luxembourg,¿ fortæller Morten Holmsten.

Bilauktionen Autocom.dk markedsføres i udlandet under navnet Autorola med henholdsvis endelserne .se, .de, .at, .nl, .co.uk, samt de to nye .be og .lu, men ud over sprog og navne er auktionerne ens.

Afhængigt af bilens mindstepris koster det mellem 1.600 og 2.500 kroner inkl. moms for privatpersoner at sælge en bil. Det er til gengæld gratis at bruge auktionen, og handles bilen ikke, er der ingen udgifter for hverken køber eller sælger.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.