• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
23. juni 2006 - Pressemeddelelse - Skoda

Tour de France

Skoda står klar med en Fabia Tour de France-model

Skoda står klar med en Fabia Tour de France-model. Skoda står klar med en Fabia Tour de France-model.

Pressemeddelelse - Skoda
Ikke nok med at Skoda Auto er officiel sponsor for selve cykelløbet Tour de France, men også Team CSC med favoritten Ivan Basso i spidsen er sponseret af Skoda. I den forbindelse har Skoda sammensat en helt speciel Fabia Combi kampagnemodel.

Den hedder Fabia Combi Tour de France. Det er en Fabia stationcar med sportssæder, sportsgearknop og måtter med TdF-gule stikninger uden merpris.

Derudover har Fabia Combi TdF en lang standardudstyrsliste med blandt andet: ESP, aircondition, varme i forsæderne, el-ruder foran, el-sidespejle, fartpilot, multijusterbar førerplads, fjernbetjent centrallås, kørecomputer og radio med cd-afspiller.

Bilen fås i sort- eller sølv-metallic i motorversionerne 1.2/64 hk, 1.4/80 hk og 1.4 TDI PD/80 hk til priser fra 165.000 kr. eksklusive laktillæg på 4.000 kr. og leveringsomkostninger på 3.380 kr.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.