• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
19. juni 2006 - Pressemeddelelse - Honda

Begejstret Honda

Honda byder Statoils Bio95, velkommen

Honda byder Statoils miljøinitiativ, lanceringen af Bio95, velkommen. Honda byder Statoils miljøinitiativ, lanceringen af Bio95, velkommen.

Pressemeddelelse - Honda
"Honda har altid prioriteret effektfulde men på samme tid økonomiske motorer, og vi er helt med fremme i udviklingen af fremtidens miljøteknologier herunder hybrid-, ætanol- og brintløsninger. En af vores klare målsætninger er at være aktiv i skabelsen af bæredygtig, global bilisme. Den umiddelbare succes for Bio95 betragter vi som det første synlige bevis på danskernes villighed til miljørigtig biladfærd, udtaler Mikael Larsen, Hondas administrerende direktør i Danmark.

Et godt eksempel på en kraftfuld og samtidig økonomisk motor er seneste skud på stammen af Honda i-VTEC benzinmotorer, 1.8 i-VTEC, som yder som en 2,0-liters motor og forbruger som en 1,6. Motoren fås på nuværende tidspunkt kun i den nye Honda Civic 5 dørs.

Alle Honda benzinmotorer på det danske marked er godkendt til at køre på 95-oktan blyfri benzin bestående af op til 10 % ætanol. Derfor kan Honda ejere roligt benytte sig af de mere miljøskånsomme benzinprodukter.

Det første ætanol-produkt i Danmark blev altså Statoils Bio95, som består af 95 % almindelig 95-oktan benzin og 5 % 1. generations ætanol.

Mikael Larsen afslutter: "Honda står på spring med et udvalg af spændende biler for den miljøbevidste forbruger, hvis det danske bilafgiftssystem skulle blive reformeret".

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.