• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
9. juni 2006 - Pressemeddelelse - Toyota

Ny kurs for Toyota

Skifter image: Nye skilte hos landets Toyota-forhandlere

Toyota skifter image: Nye skilte hos landets Toyota-forhandlere. Toyota skifter image: Nye skilte hos landets Toyota-forhandlere.

Pressemeddelelse - Toyota
Landets Toyota-forhandlere er i øjeblikket i gang med en udskiftning af de Toyota-skilte, som i mange år har præget og kendetegnet deres forretning.

Det nye skiltedesign består af et tredimensionalt mærke-logo i sølv i kombination med teksten TOYOTA.

Stilen i det nye skiltedesign videreføres i forretningernes indretning og skaber en sammenhængende visuel identitet. Indretningen skaber genkendelighed og tager i al sin enkelhed udgangspunkt i kundernes behov, ønsker og forventninger i forbindelse med besøg hos en Toyota-forhandler. Det vil sige nem adgang til biler og information samt behageligt, venligt og inspirerende miljø.

Udskiftningen af skilteprogrammet foregår i samarbejde med skiltefirmaet ElektroVakuum, som også står for udskiftningen af skilte hos Toyota i Norge og Sverige. Udskiftningen vil forløbe over de kommende år og forventes at være implementeret hos alle forhandlere senest i foråret 2008.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.