• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
8. juni 2006 - Pressemeddelelse - Opel

Opelrekord på Nürburg

Otte minutter og 54: Opels banerekord nr. to

Otte minutter og 54,38 sekunder: Banerekord nummer to for OPC modeller fra Opel. Otte minutter og 54,38 sekunder: Banerekord nummer to for OPC modeller fra Opel.

Pressemeddelelse - Opel
Manuel Reuter har sat omgangsrekord på racerbanen Nürburgring på otte minutter, 54,38 sekunder i Zafira-klassen for kompakte multibiler.

Opel har nu to omgangsrekorder på den tyske racerbane Nürburgring. Denne gang var det Zafira OPC med den tidligere fabrikskører Manuel Reuter bag rattet, der satte rekorden for kompakte multibiler på otte minutter, 54,38 sekunder på Nürburgrings Nordschleife.

Det var også Manuel Reuter, der i oktober satte en ny rekord for 2-liters biler. Dengang kørte Reuter en Astra OPC.

Opel Zafira OPC er en af verdens hurtigste masseproducerede multibiler - og så tilbyder den fremragende køreegenskaber sammen med den indbyggede fleksibilitet og anvendelighed.

Basis for køreoplevelserne er Opels 2-liters turbomotor, som i OPCaftapning yder 240 hestekræfter - og giver en acceleration fra nul til 100 kilometer i timen på 7,8 sekunder - topfart 238 km/t.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.