• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
23. maj 2006 - Pressemeddelelse, Audi

Ny Audi SUV

Audi afslører planer om ny SUV - Audi Q5

Audi Q7 får en lillebror i Audi Q5 Audi Q7 får en lillebror i Audi Q5

Pressemeddelelse, Audi
Audi har nu officielt meddelt, at produktionen af Audi Q5 starter i 2008. Bilen skal produceres på fabrikken i Ingolstadt i Tyskland. Audi investerer 300 millioner euro i nye produktionsanlæg i løbet af de næste par år. Ifølge Martin Winterkorn, bestyrelsesformand hos AUDI AG, er det vigtigt for Audi at sikre arbejdspladser i Tyskland, og i alt 1.700 medarbejdere vil være involveret i produktionen af Audi Q5.

Beslutningen om at bygge Audi Q5 i Ingolstadt kommer kort tid efter, at AUDI AG offentliggjorde planerne om at lægge produktionen af fremtidige modeller i Tyskland. For få måneder siden blev det meddelt, at den nye Audi A5 skal bygges i Ingolstadt, og at Audi R8 skal bygges i Neckarsulm, som er Audis anden store fabrik i Tyskland.

Audi Q5 bliver Audis anden model i SUV segmentet. Audi Q5 bliver sportslig og forventes at blive en meget vigtig model i Audis produktpalette. Audi Q5 skal være med til at nå målet om at sælge 1.4 millioner biler om året - et mål som Audi har sat for år 2015.

På nuværende tidspunkt bliver Audi A3, A3 Sportback, A4 Limousine og Avant, og i samarbejde med fabrikken i Györ, Audi TT Coupé bygget i Ingostadt. I 2005 blev der i alt produceret 510.416 biler i Ingolstadt. Audi A6 Limousine og Avant og A8 bliver bygget i Neckarsulm, og der blev i alt produceret 241.070 biler i 2005.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.