• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
22. maj 2006 - Pressemeddelelse - Mazda

Business Bilen 2006

Mazda6 hædret for gode firmabilsegenskaber

Mazda6 hædret for gode firmabilsegenskaber. Mazda6 hædret for gode firmabilsegenskaber.

Pressemeddelelse - Mazda
Mazda6 Stationcar 2.0 Touring er kåret som bedste businessbil 2006 i et samarbejde mellem Business Danmark - organisationen for salgs- og marketingfolket, motorredaktionen på Bilavisen og arbejdsmiljøkonsulenter fra Crecea.

Mazda6 vandt i en anderledes kåring, hvor der i høj grad blev lagt vægt på en vurdering af bilen som arbejdsplads. Således deltog to arbejdsmiljøkonsulenter i kåringen sammen med to erfarne motorjournalister og seks testkørere udvalgt blandt Business Danmarks medlemmer.

Tolv biler deltog i kåringen, og de blev desuden sammenlignet og vurderet på følgende områder; indretning, siddeposition, sikkerhed, komfort, udstyrsmuligheder, køreegenskaber, motorkarakteristik, letkørthed og økonomi.

Sammenholdt med en meget positiv vurdering fra arbejdsmiljøkonsulenterne og en gunstig pris blev Mazda6 en klar vinder og kan nu smykke sig med titlen Business Bilen 2006.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.