• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
19. maj 2006 - Pressemeddelelse - Opel

Opeldriver

Stor succes for anden runde af Opel Selected Driver.

Stor succes for anden runde af Opel Selected Driver. Stor succes for anden runde af Opel Selected Driver.

Pressemeddelelse - Opel
Opel har for anden gang søgt bilister, der vil agere ambassadø­rer for Opel - med chancen for at vinde en Opel.
10.591 bilister søgte om at blive Opel Selec­ted Driver - med opga­ven: at få så man­ge som muligt til at sætte sig bag rattet og prøve en Opel i en periode.

Ligesom sidste år er filosofien bag arrangementet, at så mange som muligt skal have mulighed for at øge kendskabet til Opels kvaliteter og køreglæde.

125 får chancen for at være med. Det er to personer for hver Opel salgsbutik - og kørslen starter fredag 19. maj. Opel forhandlerne registrer specielt biler til dette formål. De 125 ambassadører skal rapportere alle de udlån, de foretager til venner og bekendte - og den med flest dokumenterede udlån, vinder en bil.

Det er Opel Astra, Meriva, Zafira og Vectra, der udlånes til ambas­sadørerne i en måned frem til 18. juni. Vinderen kåres i slutningen af september.

Sidste runde medførte flere end 70.000 prøvekørsler i hele Norden. 250 Opel Selected Drivers gennemførte alene i Danmark sidste år 23.500 prøvekørsler på to måneder.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.