• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
18. maj 2006 - Pressemeddelelse, Lexus

Luksus-biks

Lexus etablerer eneforhandler i København

Flemming Bak, administrerende direktør for Toyota Danmark A/S, og Michael Lassen, indehaver af Lexus Copenhagen. Flemming Bak, administrerende direktør for Toyota Danmark A/S, og Michael Lassen, indehaver af Lexus Copenhagen.

Pressemeddelelse, Lexus
Lexus er stærkt på vej frem overalt i Europa, og i Danmark etableres nu Lexus Copenhagen, der som eneforhandler skal sælge og servicere det eksklusive luksusbilmærke i Danmark.

Siden Lexus-mærket blev lanceret tilbage i 1989, har missionen været klar: at dyrke det perfekte. Lexus har gennem mange år oplevet en overvældende succes på det amerikanske marked og har i særdeleshed udmærket sig på bilernes kvalitet og den service, som Lexus tilbyder sine kunder. Teknologien er blandt de mest avancerede og innovative i automobilbranchen, og Lexus var de første til at introducere hybridteknologien blandt luksusbilmærkerne. Mærkets japanske oprindelse slår ikke blot igennem på teknologien, men også på den enkle og rene designfilosofi, som ligger til grund for hele modelprogrammet. Kombineret med en prisbelønnet servicegrad henvender Lexus sig i den grad til bilkøberne i luksussegmentet.

Luksussegmentet er ganske bekendt for det danske bilhus MLA-Gruppen. I dag varetager MLA-Gruppen i Danmark ¿ ud over sin egen eksklusive brugtbilsforhandling Michael Lassen Automobiler ¿ eneforhandlingen af Bentley og Lamborghini samt importadministrationen af Porsche. Pr. den 9. maj 2006 føjer MLA-Gruppen endnu et luksusmærke til det unikke bilhus med forhandlingen af Lexus i Danmark.

Lexus Copenhagen bliver navnet, og beliggenheden bliver på den nuværende adresse for MLA-Gruppen, nemlig Banevingen 9 i København.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.