• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
17. maj 2006 - Pressemeddelelse - BMW

Engine of the Year

BMW's V10-motor er kåret til Engine of the Year 2006

BMW hedder ikke Bayerische Motoren Werke for ingenting. BMW hedder ikke Bayerische Motoren Werke for ingenting.

Pressemeddelelse - BMW
For andet år i træk er V10-motoren i BMW M5 og M6 kåret som 'Engine of the Year' i Stuttgart af omkring 60 velrenommerede journalister fra hele verden. Denne pris er ikke tidligere vundet af samme motor to år i træk. Motoren vandt ydermere den eftertragtede pris 'Best Performance Engine 2006', som gælder klassen af motorer på mere end fire liter.

BMW M ingeniørerne vandt ikke kun laurbær for den revolutionerende 507 hk, femliters motor. Den 3,2 liters rækkesekser i BMW M3 med 343 hk, som nu også ligger i BMW Z4 M Roadster og den kommende BMW Z4 M Coupé, vandt for sjette gang klassen for tre til fire liters motorer, hvilket heller aldrig er sket før.

Listen af vinder-motorer stopper ikke her. Også den treliters twin turbo dieselmotor med 272 hk i BMW 535d tog førstepladsen i klassen med 2,5 til tre liters motorer - og var den eneste vindende dieselmotor i konkurrencen. Andenpladsen i den kategori blev tildelt den nye treliters, sekscylindrede benzinmotor, som er brugt i næsten alle BMW modelserier med enten 258 eller 265 hk, afhængig af model.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.