• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
15. maj 2006 - Pressemeddelelse - Toyota

Hybridhædring af Prius

Toyotas lille miljøvenlige bil vinder i to kategorier

Toyotas lille miljøvenlige bil vinder i to kategorier. Toyotas lille miljøvenlige bil vinder i to kategorier.

Pressemeddelelse - Toyota
For tredje år i træk har 1,5 liters benzinmotoren, som er en del af Hybrid Synergy Drive-systemet i Toyota Prius, vundet prisen som bedste motor i 1,4-1,8 liters klassen og er samtidig blevet kåret til motoren med den bedste brændstoføkonomi. Dette betyder, at Hybrid Synergy Drive har vundet begge kategorier hvert år, siden motoren blev lanceret i anden generation Prius i 2004.

Hybrid Synergy Drive var en klar vinder i begge kategorier og blev af den internationale jury rost for sine 'fremragende tekniske præstationer'. Andre dommere understregede Hybridsystemets evne til at levere den lovede brændstoføkonomi.

Thierry Dombreval, Toyota Motor Marketing Europes Executive Vice President, udtaler 'I en tid med stigende olie- og benzinpriser anerkendes Toyotas engagement i forbindelse med Hybrid Synergy Drive med denne prestigefyldte pris. Dette bekræfter os i vores tro på, at Toyota Prius er en reel valgmulighed for kunder, der ønsker en bil, der har en bedre brændstoføkonomi og en lav CO2-udledning kombineret med stor køreglæde.'

Ud over rekorden for at vinde i de to samme kategorier tre år i træk har Toyota Prius også sat en rekord med ikke færre end 11 priser i de to generationer, bilen har været på markedet.

Priserne fra International Engine of the Year Awards 2006 uddeles af et panel bestående af 61 motorjournalister fra 29 lande.

Prisuddelingen har fundet sted siden 1999, og priserne uddeles til de bedste motorer tilgængelige på markedet. Enhver masseproduceret motor installeret i en bil i produktion, der sælges i mere end ét land, kan deltage i kåringen. Der er 12 kategorier, der inddeler motorerne efter størrelse, brændstoføkonomi og præstation.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.