• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
11. maj 2006 - Pressemeddelelse - VW

En Polo går amok

Den lidt vildere CrossPolo kommer kun i begrænset oplag

CrossPolo: Lidt vildere Volkswagen. CrossPolo: Lidt vildere Volkswagen.

Pressemeddelelse, Janne Degn Skalkam, VW
Af udseende ligner CrossPolo en krydsning mellem et lille terrængående køretøj og en kompakt familiebil - og sådan opfører den sig også.

Den charmerende og viltre bil kommer til Danmark i et begrænset antal eksemplarer og kan købes hos landets Volkswagen-forhandlere nu (maj 2006).

Frirum og frihøjde til fritidsfolket
For friluftsfolket er den fikse CrossPolo i offroadstil et godt bud på en ny bil. Om end den kun er forklædt som firehjulstrækker, står den forhjulstrukne CrossPolo ikke tilbage for uvejsomt terræn. Den glimrende fremkommelighed kan den takke de 15 millimeters ekstra frihøjde i forhold til bror Polo for. Undervogn og 17'' alufælge alene bevirker et plus i højden på 32 millimeter. Tælles tagrælingen med, står CrossPolo 70 millimeter højere end de klassiske Polo-varianter. Den er 9 millimeter længere, 21 millimeter bredere, mens sporvidde og akselafstand er de samme.

Ligesom en ægte offroader har CrossPolo fire døre og en stor praktisk bagklap, som gør det enklere at stoppe alt fritidsudstyret eller shoppingposerne ind i bagagerummet. Med fem passagerer indeholder bagagerummet 270 liter, men med bageste sæderække nedfældet, kan lastkapaciteten øges til hele 1.030 liter. Til overflod findes der en række smarte rum og løsninger til opbevaring af småting, f.eks. skuffer under forsæderne, lommer på forsæderyglænene og siderne og kopholder foran.

I maj lander én og kun én ladning CrossPolo, som sælges via de danske Volkswagen-forhandlere. Der er fem farver at vælge imellem: Magma-orange med sort-orange indtræk eller flashrød, ravennablå, reflekssølv og black magic med sort-gråt interiør.

Priserne for den sjove bil med alt det frække udstyr, som ikke kan vælges fra, er attraktive: 238.999 kroner for CrossPolo 1,4 med 75hk og 255.997 kroner for modellen med 101 hk.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.