• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
28. april 2006 - Pressemeddelelse, VW

Hjertebiler

VW Transporter på mission for hjertesundheden

Royal inspektion af den nye hjertebil. Royal inspektion af den nye hjertebil.

Pressemeddelelse, Janne Degn Skalkam, VW
Volkswagen ErhvervsCenter i Aalborg havde for nylig fornøjelsen at udlevere to specialindrettede Transporter til Hjerteforeningen. Hjertebilerne, som de kaldes, skal i de kommende måneder køre landet rundt for at gøre danskerne bevidste om, hvordan mad-, ryge-, og motionsvaner påvirker helbredet.

Første stop på turnéen var København, hvor H.K.H. Kronprinsesse Mary - i sin egenskab af protektor for Hjerteforeningen - den 27. april officielt indviede bilerne og lod startskuddet lyde for Hjerteforeningens forårskampagne "Tør du ta´chancen".

Serviceeftersyn
Ofte kaldes en bils motor for dens hjerte, men i dette tilfælde er hjertet det store varerum. Bag i de to Transporter er der nemlig faciliteter til, at danskerne kan få et servicetjek af deres sundhedstilstand. Dér kan en sygeplejerske foretage målinger af blodtryk, blodsukker, kolesterol og talje. Resultaterne giver et vink - måske med en vognstang - om risikoen for at udvikle hjertekarsygdomme.

Hjertebilerne er leveret med højt tag, hvilket gør det muligt for de fleste at stå oprejst i bilen, inden undersøgelserne starter. Der er desuden plads til at sidde i ro og mag og tage imod diætistens gode råd om en hjertesund livsstil. Hjertebilerne er et af mange gode eksempler på, hvordan Volkswagen Transporter kan skræddersys til snart sagt ethvert formål.

Både hjerte og fornuft
Ikke blot de mennesker, der besøger Hjertebilerne, skal føle sig godt tilpas. Også mandskabet fra Hjerteforeningen tages der hånd om. Volkswagen Transporter er født med ergonomisk indrettede sidde- og arbejdspladser foran, og der er indbygget usædvanligt meget sikkerhedsudstyr. Komfort og gode køreegenskaber gør det mindre trættende at køre bil.

På den måde skulle der være energi til at øge konditallet, når Hjertebilerne er fremme ved deres bestemmelsessteder. Volkswagen er stolt over, at Hjerteforeningen valgte Transporter som base for det rullende sundhedsinitiativ. Hjertebilerne er sponseret af Codan Care.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.