• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
26. april 2006 - Pressemeddelelse - Lexus

Lexus powerhybrid

Lexus LS 600h: Verdens kraftigste hydridpersonbil

Lexus LS 600h: Verdens kraftigste hydridmotor i en personbil. Lexus LS 600h: Verdens kraftigste hydridmotor i en personbil.

Pressemeddelelse - Lexus
Lexus har i forbindelse med New York Motor Show præsenteret endnu en version af den nye Lexus LS, som i denne udgave bliver udstyret med den kraftigste hybridmotor nogensinde installeret i en personbil. Lexus LS 600h vil efter planen blive introduceret i Europa i juni 2007.

Det nye Lexus Hybrid System i LS 600h bygger på arven fra RX 400h og GS 450h og kombinerer en helt ny 5-liters V8-benzinmotor med højtydende elektriske motorer og et nydesignet batteri med stor kapacitet. Motoren er et mesterstykke i balancen mellem miljøvenlighed og ydelse, og hybridmotorens samlede ydelse er på 435 hk.

For at fordele den enorme kraft er der udviklet et nyt mekanisk firehjulstræk, der sikrer perfekt stabilitet under kørslen. LS 600h er også udstyret med en nyudviklet trinløs gearkasse, som sørger for overførsel af bilens mange kræfter og en imponerende acceleration.

Lexus Hybrid Systemet i LS 600h er bilindustriens mest avancerede benzin-elektriske hybridsystem og kan med hensyn til motorkraft og ydelse måle sig med moderne 12-cylindrede motorer, samtidig med at den leverer en brændstoføkonomi svarende til en V8-motor.

Forbedringerne i lydisoleringen vil sætte nye standarder inden for støjsvag kørsel i luksusklassen, og det målrettede arbejde betyder, at Lexus LS 600h er en af de mest støjsvage biler, der nogensinde er produceret.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.