• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
25. april 2006 - Pressemeddelelse - FDM

Danskerne straffes

FDM: Benzinpriserne går ud over familie og fritid

Benzinpriserne går ud over familie og fritid Benzinpriserne går ud over familie og fritid

Pressemeddelelse - FDM
De høje benzinpriser får ikke danskerne til at lade bilen stå. En undersøgelse foretaget for FDM viser dog, at priserne påvirker danskernes sociale liv.

Først var det 9 kr., så blev det 10 kr., og nu nærmer priserne sig hastigt 11. kr. for en liter benzin. Benzinpriserne stiger, og det går ud over de sociale aktiviteter.

Prisstigningerne får i hvert fald over hver tredje bilist til at overveje at skære ned på kørsel til fritidsaktiviteter og besøg hos familie og venner. Det viser tal fra en undersøgelse, som Loyalty Group har foretaget for FDM.

"Bilisterne betaler bare, da de ikke kan undvære bilen. Hvis bilisterne skal skærer noget kørsel væk, bliver det sociale relationer og fritidsaktiviteterne," siger chefkonsulent i FDM, Morten Andersen.

Men selv om bilisterne ikke kan gøre noget ved benzinpriserne, er der for den opmærksomme bilist stadig en del penge at spare. Ud over at køre økonomisk, er det en god idé at holde øje med tankstationernes priser.

En stigning på en krone koster i gennemsnit en familie en øget udgift på 200 kr. pr. måned.

I undersøgelsen har 1.526 bilister svaret på hvilke ture, de vil skære bort, hvis høje brændstofpriser tvinger dem til at køre mindre i bil.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.