• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
21. april 2006 - Pressemeddelelse - Fiat

Eneste mini med ESP

Fiat Panda Black Label er eneste ESP-mini i Danmark

Fiat Panda Black Label er som den eneste minibil i Danmark udstyret med det elektroniske sikkerhedssystem ESP. Fiat Panda Black Label er som den eneste minibil i Danmark udstyret med det elektroniske sikkerhedssystem ESP.

Pressemeddelelse - Fiat
Fiat Panda blev kåret som årets bil i Europa 2004 og nu tilbyder Fiat bilen med ESP, der forebygger ulykker og sørger for, at bilen ikke kører i grøften.

"I kritiske situationer stopper systemet ganske enkelt udskridninger, så bilen holder kursen. Internationale tests har fastslået, at ESP kan forhindre op mod 62 pct. af de alvorlige trafikulykker, der hvert år sker på vejene. Hidtil har ESP imidlertid været forbeholdt større og dyrere biler, men vi synes, at også ejere af små, praktiske bybiler burde få glæde af dette unikke sikkerhedsudstyr," siger Michael Thorø, Brand Manager hos Fiat Automobiler Danmark.

Bilen står godt fast på vejen under alle forhold, og den er som standard udstyret med fire airbags. Samtidig er Pandaen let at styre.

"Med Dualdrive servostyring kan du med et tryk på en knap gøre servomotoren til rattet ekstra letgående, så du kun behøver at bruge en enkelt finger til at dreje rattet. Det gør parallelparkering til en leg," siger Michael Thorø.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.