• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
18. april 2006 - Pressemeddelelse - SEAT

SEAT Altea Xtra

Altea gulpladesucces fortsætter på personbilsmarkedet

Altea gulpladesucces fortsætter på personbilsmarkedet. Altea gulpladesucces fortsætter på personbilsmarkedet.

Pressemeddelelse, Janne Degn Skalkam, SEAT
SEAT Altea har udviklet sig til en gedigen succes for SEAT i Danmark, specielt blandt private købere af Altea på gule plader. Kunderne har været særligt glade for de højt udstyrede Altea-versioner. En ny udstyrspakke "Xtra" skal give hvidplade-kunderne mulighed for at opnå et tilsvarende udstyrsniveau til en gunstig pris.

Altea med Xtra-pakke bliver et godt tilbud til alle bilkøbere, der ønsker sig en sporty familiebil, og som ikke vil gå på kompromis med hverken sikkerheds- eller komfortudstyr.

SEAT Altea Xtra kan leveres i kombination med to forskellige motorer: benzinmotor på 1,6 l og 102 hk samt TDI-motor på 1,9 l og 105 hk.

Priserne ekskl. Xtra-pakken er hhv: 239.999 kr. og 278.995 kr. For Xtra-pakken er prisen beskedne 10.000 kr. Xtra-pakkens værdi er over 37.300 kr., så der er 27.300 kr. at spare for de, der vælger Xtra-pakken.

Med Xtra-pakke bliver SEAT Altea både en af de mest velkørende og en af de bedst udstyrede biler til prisen. Den smukke og sporty Altea er designet af Walter de'Silva, som er chefdesigner for Audi-gruppen. Ud over SEAT består Audi-gruppen af Lamborghini og selvfølgelig Audi selv.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.