• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
12. april 2006 - Pressemeddelelse - Saab

Super Saab

Salget af Saab slår alle rekorder globalt og i Europa

Salget af Saab slår alle rekorder globalt og i Europa. Salget af Saab slår alle rekorder globalt og i Europa.

Pressemeddelelse - Saab
Salget af Saab accelererer stadig - og slår salgsrekorderne både globalt og på europæisk plan - med det største salgstal i noget kvartal.

På verdensplan blev der solgt 34.193 biler gennem årets første tre måneder - en øgning på 24 procent mod samme periode sidste år.

Det danske marked repræsenterer den største salgsfremgang for noget land, salget i Danmark i årets første kvartal er halvanden gang salgstallene for 2005. I årets første tre måneder blev her solgt 218 Saab, heraf 6 Cabrio, 41 Saab 9-5, 104 SportCombi og 67 9-3 SportSedan.

I hele Europa steg salget med 29 procent og det resulterede i salget af 23.895 biler.

Begge resultater overgår Saabs salg nogensinde før..

Hver af de 10 største Saabs markeder - som står for 85 pct. af totalsalget - kunne rapportere øget salg - igen med rekordtal i bl.a. Storbritannien, Spanien og Belgien. Det forrygende salg sidste år i Storbritannien fortsætter - med en stigning på 20 procent i første kvartal 2006 i forhold til samme periode i 2005.

Baggrunden for de fine salgstal er præsentationen af Saab 9-3 SportCombi modellen, topmodellen 2,8 V6 turbo og den markante succes med Saab BioPower i Sverige, hvor den miljøvenlige topsælger bidrager med et stort plus i salgstallene.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.