• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
28. marts 2006 - Pressemeddelelse - Fiat

Godt Fiat-år

2005 blev endnu et godt år for Fiat Automobiler Danmark

2005 blev endnu et godt år for Fiat Automobiler Danmark. 2005 blev endnu et godt år for Fiat Automobiler Danmark.

Pressemeddelelse - Fiat
2005 blev endnu et godt år for Fiat Automobiler Danmark A/S med stigende omsætning og positiv indtjening. Bruttoresultatet steg med godt 70 procent til 120,8 mio. kr. og årets resultat blev 50,6 mio. kr. Samtidig er den økonomiske udvikling i hele Fiat-koncernen nu blevet vendt.

Adm. direktør i Fiat Automobiler Danmark, Niels Rønnebech, betegner resultatet som særdeles tilfredsstillende i forhold til 2004, hvor selskabet for første gang i tre år leverede et positivt resultat:

"Vi tog hul på 2005 med en satsning på det voksende leasingmarked samt en ny organisation, som i højere grad er målrettet forhandlerne og vores kunder. Dette betød ændringer og effektiviseringer på hovedkontoret, hvor vi desværre også måtte sige farvel til nogle medarbejdere. Men strategien har båret frugt, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at den er rigtig. Konkurrencen i bilbranchen bliver stadig mere hård, og i den situation er det helt afgørende, at vi kan give kunderne den bedst mulige service gennem et stærk forhandlernetværk," siger han.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.