• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
23. marts 2006 - Pressemeddelelse - Toyota

Kraftfuld ny RAV4

Ny og større Toyota RAV4 med stærk og renere dieselmotor

Den nye RAV4 med stærkere og renere dieselmotor. Den nye RAV4 med stærkere og renere dieselmotor.

Pressemeddelelse - Toyota
Den nye RAV4 er på alle punkter større end forgængeren. Længden er nu 4,40 meter. Det er 14 centimeter mere end tidligere. Heraf er de 7 centimeter lagt til akselafstanden. Resultatet er bedre kabineplads og bagsæder, der kan forskydes med godt 16 centimeter i længderetningen. Bagagerummet er vokset til 586 liter. Bagsæderne er af Easy Flat-typen og kan lægges ned i gulvniveau med et enkelt greb fra bagagerummet. I bredden er RAV4 vokset med 8 centimeter.

RAV4 er nykonstrueret fra bunden med bl.a. en kompakt multilink-bagaksel, som har givet mulighed for mindre skærmkasser og dermed bedre udnyttelse af bagagerumsbredden.

Den nye model har bl.a. Toyotas nye 2,2 liters D-4D-dieselmotorer. D-CAT-udgaven med 177 hestekræfter og et drejningsmoment på 400 Nm er ikke alene klassens stærkeste, men også den reneste. Udgaven med 136 hk byder på et afbalanceret forhold mellem kraft og brændstof-økonomi. Den har et drejningsmoment på 310 Nm og kører over 15 kilometer på en liter diesel.

Dieseludgaverne er som standard forsynet med 6-trins gearkasse. Benzinudgaven af RAV4 har en 2,0 liters motor med 152 hk.

RAV4 sælges i varebilsudgaven til priser fra kr. 176.743 eksklusive moms (34.756) og i personbilsudgaven starter prisen ved kr. 411.163.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.