• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
20. marts 2006 - Bilpriser.dk

Stigende bilsalg

Landets motorkontorer bagud pga. stort arbejdspres

Skoda Octavia blev februars bestseller med 636 solgte biler. Skoda Octavia blev februars bestseller med 636 solgte biler.

Af Jeppe Lykke Hansen
Personbilsalget steg i februar med ni procent i forhold til samme måned sidste år. For varebiler steg salget med 13 procent.

I rene tal betyder det, at der blev solgt 7.455 biler på hvide plader i februar forhold til 6.827 i februar 2005. I en tidligere pressemeddelelse, havde De Danske Bilimportører ellers oplyst, at salget var faldet, men dette skyldtes ikke, at bilkøberne var taget på vinterferie, men at en række af landets motorkontorer på grund af stigende arbejdspres var kommet bagud med opdateringen af Centralregisteret for Motorkøretøjer.

"Set i lyset af ovenstående hændelse har De Danske Bilimportører besluttet at udskyde udsendelsen af den månedlige pressemeddelelse med et sted mellem 7 og 14 dage resten af året," skriver De Danske Bilimportører i en pressemeddelelse.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.