• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
16. marts 2006 - Pressemeddelelse - Bella Center

Ford GT og Cobra til DK

Fords fineste klassikere kører race i Bella Center

Publikum få en køretur i en af Fords voldsomme V8'ere. Publikum få en køretur i en af Fords voldsomme V8'ere.

Pressemeddelelse - Bella Center
I samarbejde med DFDS Tor Line sender Ford England to af motorsportens verdensklenodier af sted til Den Internationale Racing Festival, der afholdes i forbindelse med Biler i Bella den 18.-19. marts.

Det drejer sig om Ford GT, som er en nyudvikling af den oprindelige Le Mans-klassiker GT40 samt Carroll Shelbys klassiske Ford Cobra Daytona i den helt nye version.

Voldsomme V8'ere
Både Ford GT og Ford Cobra Daytona er voldsomme V8'ere, når det er bedst. Så publikum kan nu godt glæde sig til at købe sig til en køretur med de professionelle racerkørere under Racing Festival. Begge klassikere fremstår i dag lige så voldsomme, som da de i sin tid indtog verdens racerbaner.

"Sideløbende med toppen af de moderne sportsvogne er det en stor fornøjelse at kunne tilbyde publikum en køretur i disse verdensklassikere. De har i den grad været med til at sætte Ford Motor Company på verdenskortet indenfor motorsporten. Dette ekstra krydderi er jeg sikker på vil fange rigtig mange entusiasters interesse. Og vi er klar til at give dem en oplevelse ud over det sædvanlige," siger den professionelle racerkører Thorkild Thyrring, der står i spidsen for Racing Festival.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.