• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
8. december 2000 - Seat

Designpriser til Seat

Seat Salsa kåret til årets bedste designede konceptbil

Seat Salsa er kåret til Seat Salsa er kåret til "concept car with best exterior design of the year".

Seat har modtaget to vigtige designpriser. Det ansete amerikanske magasin Automotive News International har kåret Seat Salsa til årets bedst designede konceptbil med prisen "concept car with best exterior design of the year". Samtidig har tidsskriftet "Automotive News Europe" tildelt Walter de'Silva, direktøren for Seats designcenter i Martorell, "Eurostar 2000"-prisen.

Seat Salsa blev vist første gang på biludstillingen i Geneve i februar i år og giver et fingerpeg om Seats fremtidige designlinie. Denne konceptbil er et realistisk bud på en helt ny type bil: en bil, som kan overføre intense følelser og levere effektive præstationer under alle typer kørselsforhold.

Walter de'Silva er med "Eurostar 2000"-prisen kåret til årets bedste bildesigner i Europa af Automotive News Europe. De'Silva siger selv, at han er stolt over at modtage prisen og den anerkendelse, den repræsenterer. Han siger også, at prisen motiverer ham til at arbejde videre i et firma, som har et stort potentiale indenfor design og udvikling af nye modeller.

De to prestigefyldte internationale designpriser er blevet uddelt i et helt specielt år for Seat. Således kunne det spanske mærke i år 2000 fejre 50-året for grundlæggelsen af firmaet, og Seats tekniske udviklingscenter kunne fejre sit 25-års jubilæum.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.