• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
14. marts 2006 - Pressemeddelelse - Alfa Romeo

Bragende bravo for Brera

Den nye Alfa Romeo Brera er en hyldest til det italienske design

Køreegenskaberne er sat lidt mere op til sjov i Alfa Brera end i Alfa 159. Køreegenskaberne er sat lidt mere op til sjov i Alfa Brera end i Alfa 159.

Pressemeddelelse - Alfa Romeo
Den nyeste sport coupé fra Alfa Romeo - Alfa Brera - er nu kommet til Danmark. Brera blev som prototype allerede for fire år siden kåret som den smukkeste bil på biludstillingen i Geneve. Nu er den klar til at blive luftet på de danske landeveje.

Brera er navnet på det gamle kunstkvarter i Milano, hvor man også finder Kunstakademiet Brera, der uddanner nye designere. Dermed er Alfa Brera - som nu endelig har indtaget Danmark - virkelig en hyldest til italiensk design. Men den er meget, meget mere end smukt design.

"Sammenlignet med konkurrerende bilmærkers sport coupéer er priserne på Alfa Brera yderst konkurrencedygtige. Når det er sagt, bliver det næppe priserne, som en så smuk bil vil blive solgt på. Den går i blodet på alle, der værdsætter design, højteknologi og maksimal køreglæde. Vi har derfor store forventninger til dette sidste skud på Alfa Romeos stamme af sportscoupéer," siger Niels Rønnebech, adm. direktør for Fiat Automobiler Danmark A/S.

Alfa Brera blev for første gang vist på biludstillingen i Geneve i 2002 som en prototype på en ny Alfa sportsvogn af designeren Giorgetto Giugiaro. Umiddelbart efter blev den kåret som udstillingens smukkeste bil. Alfa Romeo var ikke længe om at sætte bilen i produktion og tilføre den det bedste inden for Alfa Romeo teknologi.

I Danmark vil Alfa Brera blive markedsført med to forskellige udstyrsniveauer og leveres med to kendte benzinmotorer fra Alfa Romeo 159: Den fine 2.2 JTS med 185 hk, og så den forrygende 3.2 liters V6'er med JTS indsprøjtning, 260 hk og permanent firehjulstræk. Så skulle der vist være lagt op til sjov og ballade.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.