• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
14. marts 2006 - Pressemeddelelse - Opel

Opel GT på danske plader

Et års leveringstid på Opels genfødte GT-klassiker

Det oprindelige slogan for Opel GT huskes stadig: Det oprindelige slogan for Opel GT huskes stadig: "Nur Fliegen ist schöner".

Pressemeddelelse - Opel
Nu er prisen offentliggjort, og Opel er klar til danske bestillinger på den genfødte klassiker Opel GT. Opels nye topersoners sportsvogn kommer til at koste fra 620.000 kroner på danske nummerplader. Selvom Opel GT kan bestilles nu, er der dog ikke levering før begyndelsen af 2007.

GT byder på stor køreoplevelse, bl.a. på grund af dens 260 hestekræfter stærke 2,0 liters ECOTEC turbo motor med direkte indsprøjtning. Den giver Opel GT en acceleration fra nul til 100 kilometer i timen på mindre end seks sekunder - og muliggør en tophastighed på over 230 kilometer i timen.

Med spændende skarptskårne linier, baghjulstræk og en potent firecylindret turbomotor med direkte benzinindsprøjtning er den nye GT en genspejling af den originale GT, som blev bygget mellem 1968 og 1973.

Den ny GT bygges i Wilmington/Delaware i USA, hvor også søstermodellerne Pontiac Solstice og Saturn Sky fremstilles.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.