• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
3. marts 2006 - Pressemeddelelse

Ferrari og Maserati i Bella

Bella Center: Ferrari og Maserati til Racing Festival

Ferrari og Maserati indtager Bella Center til Racing Festival 18. - 19. marts, Ferrari og Maserati indtager Bella Center til Racing Festival 18. - 19. marts,

Pressemeddelelse
Både Ferrari- og Maseratifabrikkerne deltager under afviklingen af Racing Festival den 18.-19. marts i forbindelse med Biler i Bella. De italienske fabrikker stiller med hele tre fantastiske biler til kørsel til fordel for UNICEF.

Endnu en stor cadeau tilfaldt i dag Den Internationale Racing Festival, da både Ferrari- og Maseratifabrikkerne besluttede at sende biler direkte af sted til festivalen i Bella Center. Den danske racerelite kan altså se frem til at tilbyde publikum en helt speciel køretur, når Østhallen i weekenden den 18.-19. marts kommer til at emme af motorsport på højt plan.

Ferraris øverste chef, Luca di Montezemelo, og direktør for Maseratis racingteam, Claudio Berro, sender intet mindre end tre fantastiske biler op til det danske publikum. Det drejer sig for Ferraris vedkommende om den helt nye Ferrari 430, som Thorkild Thyrring har trukket til landet efter direkte kontakt med Montezemelos hovedkontor. Oven i det kommer Maserati med to af de super hurtige Maserati Trofeo racerbiler, der uden tvivl vil kaste endnu mere glans over det store UNICEF-arrangement.

Udover bilerne kommer Masaratifabrikken med fire teknikkere, der skal servicere bilerne under kørslen i Bella Center, ligesom flere medlemmer af ledelsen har meldt deres ankomst. Også Davide Kluzer, Ferraris kommunikationsdirektør, ønsker at opleve Racing Festival og tager direkte fra Italien til det unikke arrangement i København.

"Det er ganske enestående, at Racing Festival gennem årene har opnået så stort og godt et omdømme rundt om i Europa. De udenlandske gæstekørere, der tidligere har deltaget ved arrangementet, har opbygget den goodwill, som i dag er medvirkende til, at spændende biler fra blandt andet Ferrari og Maserati supporteres direkte fra fabrikken. Det kan ikke blive meget flottere," udtaler den professionelle racerkører Thorkild Thyrring, der står i spidsen for Racing Festival. Den Internationale Racing Festival afholdes til fordel for UNICEF.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.