• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
28. februar 2006 - Pressemeddelelse - Audi

Voldsom familiebil

Audi RS 4-familien gøres komplet med ny Avant

Audi RS 4-familien gøres komplet. Audi RS 4-familien gøres komplet.

Pressemeddelelse, Ulla T. Ritter, Audi
Motorsportsteknik i civil indpakning: Det er både mottoet for RS 4 Avant og Limousine. Den første RS 4-generation kunne kun fås som Avant, og ønsket om denne karrosserivariant var udpræget hos kunderne.

Talrige nyskabelser giver RS 4 Avant dens helt egen personlighed, men udseendet gør den stadigvæk til et medlem af A4-familien. Singleframe-kølergrillen med gittergrill i bikubelook, de ekstra luftindtag i fronten samt letmetalfælge, som er specielt udviklet til RS 4, sammen med de bredere hjulkasser, adskiller Audi RS 4 Avant tydeligt fra en almindelig A4. De bredere paneler samt dørafdækningslisterne, der er nøje afstemt til panelerne, er yderligere kendetegn på forskellen. Desuden står RS 4-logoet foran og bagpå og på beskyttelseslisten i siden.

Hækskørtet med de to store ovale afgangsrør og den diskrete men effektive tagkantspoiler viser ikke kun optiske træk, men har også høj funktionalitet. Et andet eksempel: I Audi RS 4 Avant er karrosseriet ligesom i Limousine sænket 30 mm i forhold til Audi A4. I den forbindelse er sporvidden på begge aksler gjort bredere. Dette får ikke kun bilen til at stå bedre på vejen, det forbedrer også køreegenskaberne.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.