• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
13. februar 2006 - Pressemeddelelse - De Danske Bilimportører

Bilfestival 2006 udsættes

Der kommer ingen bilfestival i Messecenter Herning til maj

Der kommer ingen bilfestival i Messecenter Herning til maj. Der kommer ingen bilfestival i Messecenter Herning til maj.

Pressemeddelelse - De Danske Bilimportører
Bedre tid og behov for at indsamle mere detaljeret viden om danskernes ønsker til fremtidige biludstillinger er årsagen til, at De Danske Bilimportører og Messecenter Herning har besluttet sig for at udsætte BilFestival 2006, som var planlagt til starten af maj.

"Vi vil være helt sikre på, at vi griber tingene rigtigt an, så de besøgende får netop de oplevelser, de efterspørger. Vi ønsker mere tid til at forberede et nyt og stærkt koncept for fremtidens biludstillinger, og derfor har vi sammen med Messecenter Herning besluttet os for at udsætte BilFestival 2006 i Roskilde," siger Bent Mikkelsen, adm. direktør hos De Danske Bilimportører, og fortsætter:

"Jeg vil gerne understrege, at vi naturligvis viderefører det gode samarbejde med Messecenter Herning. I fællesskab har vi med stor succes arrangeret såvel fagmessen Transport som biludstillingen Biler for Alle i Herning. Begge begivenheder er på programmet igen i 2007 i et samarbejde mellem De Danske Bilimportører, Messecenter Herning og andre organisationer. For at udvikle fremtidige biludstillinger, så de stemmer overens med danskernes ønsker og forventninger om oplevelser og appellerer til den bredest mulige kreds af besøgende, har vi sammen igangsat et større analysearbejde. Analyserne kommer til at danne baggrund for koncept, termin og frekvens for fremtidige biludstillinger. Samtidig skal resultaterne bruges som led i et mere strategisk kommunikationsarbejde hos De Danske Bilimportører med henblik på at placere bilen som omdrejningspunkt for mobilitet og frihed for danskerne fremover," siger adm. direktør Bent Mikkelsen, De Danske Bilimportører.

"Vi ved, at nytænkning og spændende oplevelser for hele familien spiller en væsentlig rolle for en succesrig udstilling. En række nye og spændende aktiviteter var på plads til BilFestival 2006. Ved at få ekstra tid og kombinere de nye tiltag med analyseresultaterne er jeg sikker på, at vi sammen med De Danske Bilimportører og de øvrige samarbejdspartnere i bilbranchen finder frem til netop det koncept, som skal danne grundlag for fremtidens biludstillinger i Danmark," siger adm. direktør Georg Sørensen, Messecenter Herning.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.