• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
10. februar 2006 - Pressemeddelelse - De Danske Bilimportører

Bilsalget fik en blød start

Privatbilsalget faldt en smule - firmabilerne solgte godt

Toyota Avensis er januars bestseller med 629 solgte eksemplarer. Toyota Avensis er januars bestseller med 629 solgte eksemplarer.

Pressemeddelelse - De Danske Bilimportører
I januar blev der indregistreret 4 procent flere nye personbiler end i samme måned sidste år. Salget til private faldt fra 7.267 i januar sidste år til 7.186 i samme måned i år.

"Vi er lidt overraskede over, at det er erhvervslivet, der trækker det samlede januarsalg i plus. Det vidner om stor investeringslyst i erhvervslivet og stagnerende bilkøb blandt de private. Set i det lys bliver det spændende at følge salget i de kommende måneder, hvor de private traditionelt set køber flest nye biler," siger adm. direktør hos De Danske Bilimportører, Bent Mikkelsen.

Salget af varebiler over 2 tons fortsætter med at stige
Der blev indregistreret 4.395 nye varebiler i januar. Det er en stigning på 12 procent i forhold til januar 2005. Januar 2006 var i øvrigt kendetegnet ved, at der slet ikke blev indregistreret nogen af de små økonomiske varebiler under 2 tons.

I januar blev der indregistreret 275 nye lastbiler, hvilket er et fald på 38 procent i forhold til samme periode sidste år.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.