• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
25. januar 2006 - Pressemeddelelse - Lexus

L som i luksus

Den nye Lexus LS 460 er blevet præsenteret i USA

Den nye Lexus er designet ud fra Lexus' designfilosofi kaldet L-finesse. Den nye Lexus er designet ud fra Lexus' designfilosofi kaldet L-finesse.

Pressemeddelelse - Lexus
Lexus har i Detroit præsenteret fjerde generation af luksus- og topmodellen Lexus LS. Den nye Lexus LS 460 får imponerende præstationer og hæver de velkendte Lexus kvaliteter til et endnu højere niveau.

Lexus LS 460 bliver forsynet med en 4.6 liters V8-benzinmotor med ca. 380 hestekræfter. I kombination med verdens første 8-trins automatgearkasse giver det luksuslimousinen en acceleration fra 0 til 100 km/t. på under 6 sekunder.

Den nye Lexus er bygget på en avanceret ny platformskonstruktion, som har en elegant balance mellem komfort og respons. Et avanceret multilink-affjedringssystem er integreret med bilens elektroniske servostyring med avanceret gearudveksling samt en ny generation af det avancerede stabilitetskontrolsystem VDIM (Vehicle Dynamic Management System). VDIM-systemet reagerer på input fra det elektroniske bremsesystem, styring med variabel gearing, elektronisk servostyring, stabilitetskontrolsystem, bremse assistent, elektronisk bremsekraft-fordeling samt det elektroniske gasspjæld. Baseret på disse informationer korrigeres en eventuel udskridning på en rolig, men samtidig hurtig og effektiv måde.

L for lang akselafstand
Med en akselafstand på 3.091 mm (12 cm længere end standardudgaven) giver Lexus LS 460L endnu mere plads, luksus og komfort til sine passagerer, og samtidig indeholder bilen nogle af de mest avancerede teknologier, som er lanceret i en produktionsmodel. LS 460L har plads til fire passagerer og tilbyder en luksus, der bedst kan sammenlignes med transporten i et privat jetfly.

Bilens bagsædepassagerer kan nyde de eldrevne lænestole med automatisk fodhviler og massagefunktion. Den nye LS tilbyder endvidere en kropstemperaturmåler, som hjælper med til at holde den korrekte temperatur for alle passagerer. En indbygget ni-tommer fladskærm gør, sammen med et avanceret Mark Levinson hifi-anlæg med 19 højttalere, bilen til en ren koncert- eller teatersal. Muligheden for elektrisk betjening af bagdør og bagklap hører ligeledes med til det omfattende udstyr.

Design
Gennem de to seneste år har Lexus udviklet en designfilosofi kaldet L-finesse. Den nye designlinje for Lexus baserer sig på den naturlige kontrast mellem enkelthed og elegance.

Lexus har anvendt den nye designfilosofi i forbindelse med udviklingen af Lexus GS samt den netop lanceret Lexus IS-model. Seneste model, der følger filosofien, er den nye og netop lanceret Lexus LS 460, som forventes lanceret i Europa, herunder Danmark, i 4. kvartal 2006.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.