• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
19. januar 2006 - Nyhed, Bilpriser.dk

Pris til Bilpriser.dk

Tildelt prisen Årets Rasmus af Erhvervsklub Fyn

Brødrene Martin og Peter Grøftehauge bag iværksættersuccesen. I midten ses faderen Niels Grøftehauge, der er markedsanalytiker for BilpriserPro. Brødrene Martin og Peter Grøftehauge bag iværksættersuccesen. I midten ses faderen Niels Grøftehauge, der er markedsanalytiker for BilpriserPro.

Nyhed, Bilpriser.dk
Det lønner sig at tænke i internationale baner, når der skal lægges forretningsplaner for en succesvirksomhed. Brødrene Peter og Martin Grøftehauge, der står bag vurderingstjenesten Bilpriser.dk, bilauktionen Autocom.dk, vurderingsitet Autobudget.de og bilauktioner i Tyskland, Østrig, Sverige, Storbritannien og Holland, er udnævnt til Årets Rasmus af Erhvervsklub Fyn, der er en sammenslutning af mere end 200 af Fyns vigtigste virksomheder.

Det er femte gang, at Erhvervsklub Fyn uddeler en "Årets Rasmus" til en fynsk virksomhed, der har vist evner til vækst og forandring i international perspektiv.

"At få den gode ide er ikke altid lige nemt. Og at få den på det rigtige tidspunkt er endnu sværere. I har formået at gøre jeres ide til virkelighed. Motiveringen for valget af netop jeres virksomheder skal udtrykke stor respekt overfor jeres projekt og evnen til at navigere rundt i denne komplicerede digitaliserede IT-verden. I har formået at skabe et godt samspil mellem IT-verdenen og bilbranchen," sagde formanden for Erhvervsklub Fyn, Jørgen Meier Sørensen, ved uddelingen på Hotel Scandic i Odense

Kunstværk
Prisen består af et maleri malet af den dansk-amerikanske kunstner Indigo Richards, der er uddannet på det fynske kunstakademi. Udover kunstværket fik Autocom og Bilpriser.dk et messingskilt og et diplom til at hænge på væggen.

"Prisen er et skulderklap, som vi sætter stor pris på. Det er dejligt at få den anerkendelse af, at det, vi gør, er rigtigt og fremadrettet," fortæller Autocom A/S' direktør Peter Grøftehauge.

En ægte gazellevirksomhed
I 2005 blev bilauktionerne og vurderingsprodukterne udskilt i to separate selskaber, hvor Peter Grøftehauge fortsatte som direktør for auktionerne, mens Martin Grøftehauge blev direktør for vurderingerne. Denne opsplitning i de to kerneprodukter skal sikre øget fokus på den danske, men i høj grad også den internationale udvikling i begge forretningsområder. De to selskaber har begge til huse i det historiske Thrige-kompleks i Odense og beskæftiger sammenlagt over 40 personer, men forventer at øge dette tal betydeligt ved naturlig vækst inden for de nærmeste par år. Peter og Martin Grøftehauge ejer fortsat selskaberne ligeligt.

Det er ikke første gang, at en prisuddelingskomite får øje på de lyse hoveder fra Odense. Sidste år blev virksomheden udnævnt til "gazellevirksomhed" af dagbladet Børsen og fik kreditvurderingen AAA, som er den højeste i det anerkendte D&B's ratingsystem.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.