• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
17. januar 2006 - Pressemeddelelse - Opel

Opel GT vender tilbage

Ny to-sædet Opel har verdenspremiere i Geneve

Den røde Opel GT fra dengang bagved den nye, som har verdenspremiere på den internationale biludstilling i Geneve de første dage af marts. Den røde Opel GT fra dengang bagved den nye, som har verdenspremiere på den internationale biludstilling i Geneve de første dage af marts.

Pressemeddelelse - Opel
Mottoet "Kun det at flyve er skønnere" (*) gik over i reklamehistorien, og det var et motto, der beskrev en bil, som blev en klassiker i sig selv. Det var Opel GT.

Ny puster Opel nyt liv i legenden med en ny sportsbil, der afspejler forgængerens
succesfulde koncept. Den nye 2-sædede GT har et iøjefaldende design med skarpe, lige linier, baghjulstræk og en potent 4-cylindret motor. Bilen har verdenspremiere på den internationale biludstilling i Geneve i de første dage af marts.

Det tyske lyn
Den oprindelige GT kom som lyn fra en klar himmel. Det var en komplet overraskelse, der skete på Frankfurt Motor Show i 1965, da Opel præsenterede en 2-personers sportsbil. Specielt fordi formen var helt forskellig fra de designs, man så dengang i Europa. Bilens kurver var inspireret af en ny stil inden for amerikansk design - kaldet colaflaske-faconen. GT havde tydelige markerede og rundede hjulkasser, en smal hoftelinie ved dørene, pop-op-lygter og en kort og afsnuppet bagende.

Der blev fremstillet over 100.000 styk GT mellem 1968 og 1973, og Opel GT har siden været et påskønnet samlerobjekt.

(*) Nur Fliegen ist schöner eller Only Flying is more exciting)

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.