• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
6. januar 2006 - Pressemeddelelse - Porsche

Porsche-paradis

Nyt Porsche-domicil opføres i København i 2006

12.500 m2 bilhus med alt hvad hjertet begærer inden for specielle biler. 12.500 m2 bilhus med alt hvad hjertet begærer inden for specielle biler.

Pressemeddelelse, Annette Mønsted, Porsche
Efter at have været knap så kendt en adresse for godt 5 år siden er Banevingen i København nu godt placeret på kortet for personer med specielle biler som lidenskab.

Det startede på Banevingen 9 med den eksklusive brugtvognsforretning Michael Lassen Automobiler og nyvognsforretningen Porsche Center Sjælland. Kort efter kom adressen også til at indeholde den landsdækkende Porsche Import Administration, da Michael Lassen indgik aftale med Semler Gruppen om, at Michael Lassen Automobiler A/S blev et associeret selskab i Semler Gruppen. Året var 2001, og blot halvandet år efter lykkedes det også at få henholdsvis Bentley og Lamborghini i stald. Forretningerne Bentley Copenhagen og Lamborghini Copenhagen blev således indviet i november 2003.

12.000 kvm Porsche-domicil
Gaden bliver nu ikke mindre interessant i 2006, da grunden lige over for den nuværende adresse er erhvervet. Banevingen 6 har et areal på næsten 12.000 m2 og kommer til at huse et helt nyt Porsche domicil. Domicilet vil indeholde et inspirerende og attraktivt Porsche showroom på næsten 2.000 m2. Hertil kommer plade- og mekanisk værksted på mere end 2.000 m2.

Værkstedets opgaver bliver at imødekomme det stadigt voksende marked. Alene stigningen i antallet af solgte nye Porscher i Danmark fra 2001-2006 forventes at ligge på næsten en femdobling. Heri er kalkuleret Porsches seneste modelnyhed Porsche Cayman, som netop er introduceret. Dertil kommer i 2009 Porsches fjerde modellinie, den 4-dørs Sports Coupé Porsche Panamera, samt hvad der ellers forventes af udvidelser inden for det eksisterende Porsche modelprogram Boxster, 911 og Cayenne. Foruden den dedikerede plads til Porsche vil det nye store værksted også huse hhv. Bentley, Lamborghini og de mange biler fra brugtvognsafdelingen Michael Lassen Automobiler.

Porsche, Lamborghini og Bentley
Når Porsche showroom og alle værkstedsopgaver flytter fra Banevingen 9 til de nye faciliteter på Banevingen 6, så skabes der langt bedre plads i de tre showrooms; Bentley Copenhagen, Lamborghini Copenhagen og Michael Lassen Automobiler. Særligt hos sidstnævnte vil man herefter kunne finde et stærkt forøget udvalg af modelvariationer i brugte kvalitetsbiler blandt mærker som Alfa Romeo, Audi, BMW, Jaguar, Mercedes, VW og mange flere.

Alt i alt bliver de to adresser til mere end 12.500 m2 bilhus med alt hvad hjertet begærer inden for specielle biler, herunder også et særligt tilbud til husets kunder om opbevaring af en eller flere af deres biler.

Første spadestik tages den 1. maj 2006 og hele projektet forventes færdiggjort og klar til indvielse ultimo 2006.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.