• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
26. december 2005 - Pressemeddelelse - Mazda

Utraditionel fiskebil

Årets varebil bliver Kattegatcentrets nye hajekspres

Tivolis akvarieteknikere Lasse Due Andersen og Lars Olsen samt udstillingschef Jørgen Lund Møller fra Kattegatcentret ses her ved de to flot dekorerede hajekspresser. Tivolis akvarieteknikere Lasse Due Andersen og Lars Olsen samt udstillingschef Jørgen Lund Møller fra Kattegatcentret ses her ved de to flot dekorerede hajekspresser.

Pressemeddelelse - Mazda
To Mazda5 Van skal transportere tropiske hajer og andre fisk mellem Europas længste saltvandsakvarium i den nyrenoverede koncertsal i Tivoli og Kattegatcentret i Grenå. Mazda5 Van er netop kåret til Årets Varebil i Danmark 2006.

Mazda i Danmark har udvidet samarbejdet med Tivoli, der har fået en helt ny attraktion i form af et stort saltvandsakvarium med tropiske hajer og andre fisk. Mazda stiller en Mazda5 Van til rådighed for Tivolis akvarieteknikere, der bliver godt kørende i Årets Varebil i Danmark 2006.

Haj-sparring
En bil magen til stilles til rådighed for Kattegatcentret i Grenå, der er Danmarks førende inden for haj-akvarier. Tivoli har nemlig indgået en aftale med Kattegatcentret om faglig sparring samt udveksling af hajer og andre fisk.

De to flot dekorerede biler er meget passende døbt Hajekspressen og vil uden tvivl vække opsigt på deres vej gennem landet. Hajekspressen har fået sin helt egen hjemmesiden, www.hajekspressen.dk, hvor man kan følge bilernes færden, deltage i konkurrencer og læse mere om både Kattegatcentret og det nye akvarium i Tivoli.

En af de første opgaver for Hajekspressen bliver at transportere et par rokker fra Kattegatcentret i Grenå til det nye akvarium, der er placeret i foyeren til den nyrenoverede koncertsal i Tivoli.

Europa længste saltvandsakvarium
Med sine 30 meter er saltvandsakvariet i Tivoli Europas længste og rummer i alt 270.000 liter vand. Publikum kan opleve mere end 1600 tropiske fisk, hajer og rokker svømme rundt i et farvestrålende koralrev.

Mazda er i forvejen sponsor for den store rutschebane i Tivoli, Dæmonen.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.