• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
20. december 2005 - Pressemeddelelse - Biler i Bella

Biludstilling tager form

Første 24 bilmærker på plads til 2006's store biludstilling

Den traditionsrige udstilling er for alvor ved at tage form. Den traditionsrige udstilling er for alvor ved at tage form.

Pressemeddelelse - Biler i Bella De første 24 bilmærker er nu placeret på udstillingsplanen for Biler i Bella, der er på plakaten den 15.-19. marts 2006. Dermed er den traditionsrige udstilling for alvor ved at tage form.

Stemningen var høj, da de første bilforhandlere var på besøg i Bella Center, for at få placeret deres stand i forbindelse med Biler i Bella. Siden 1990 er de mange stande blevet fordelt på en helt unik måde - nemlig ved lodtrækning.

Lykkens gudinde
- Vi har altid haft tradition for at fordele standene ved hjælp af lodtrækning, dermed bliver ingen forfordelt, og der tages på ingen måde hensyn til, hvor populære mærker eller hvor store biler forhandlerne møder op med på udstillingen. Tilfældighederne får i den grad lov til at råde - og det gør det lidt sjovere for alle parter, forklarer udstillingschef Judy Lindegaard, Bella Center.

Hver udstiller får tildelt et lod, som alle lægges i en stor champagnekøler. Når loddet bliver udtrukket, går bilforhandleren til den store udstillingsplan og vælger en standplacering. Dermed er der også fordele ved at tilmelde sig udstillingen tidligt - de bedste stande bliver selvfølgelig taget først.

Flere mærker på vej
- Vi har i første omgang placeret de første 24 bilmærker, men der er naturligvis flere på vej. Der er endnu tre måneder, til publikum skal træde indenfor i det univers af blankpolerede biler og imponerende motorer, som Biler i Bella traditionelt er, slutter Judy Lindegaard.

Når Bella Center den 15. marts 2006 lukker dørene op, bliver det til fem dage med masser af biler, tilbehør samt ikke mindst action og aktiviteter for hele familien. Og der er flere overraskelser på vej

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.