• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
5. december 2005 - Pressemeddelelse - Skoda

Tjekket markedsføring

Skoda er tildelt årets Advertising Effectiveness Award

Skoda sælger i dag familiebilerne Fabia, Octavia og Superb med både benzin- og diesel-motorer fra et landsdækkende netværk af autoriserede forhandlere. Skoda sælger i dag familiebilerne Fabia, Octavia og Superb med både benzin- og diesel-motorer fra et landsdækkende netværk af autoriserede forhandlere.

Pressemeddelelse - Skoda
DRRB - Danske Reklame- og Relationsbureauers Brancheforening har givet Skoda årets Advertising Effectiveness Award for markedsføringsindsatsen i årene 1999 - 2004, hvor Skoda har undergået en kraftig udvikling fra at være et lavprismærke til i dag at være et bredt anerkendt og respekteret bilmærke med fokus på familieværdier.

"Det er så meget desto mere glædeligt, da denne pris ikke er en tilfældig reklamepris, men en udmærkelse, hvor juryen er særdeles kompetente erhvervsledere. Prisen gives derfor heller ikke for kreativiteten alene," skriver Skoda i en pressemeddelelse.

Markant udvikling
"Den flotte titel gives til Skoda, fordi reklamen har betydet en markant udvikling i Skoda-mærkets image og påvirket salget betydeligt, samt det faktum at salgsudviklingen også har resulteret i et bedre økonomisk resultat," udtaler Skodas marketingchef Peter Lorenzen. Skodas reklamebureau i perioden har været og er stadig Sunrise.

Som begrundelse for at Skoda har fået prisen, nævner juryen blandt andet, at Skoda har vist, hvordan et velgennemtænkt marketingkommunikationsprogram øver afgørende indflydelse på virksomhedens økonomiske resultater - i et marked, som i store dele af perioden er vigende, og hvor nye bilmærker trænger ind og konkurrerer med Skoda i den prisbillige del af familiesegmentet.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.