• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
11. november 2005 - Pressemeddelelse - Volkswagen

Succes for Caddy Van

Årets varebil i Danmark 2005 topper salgslisterne

Der er allerede er solgt over 1.900 Caddy Van fra 1. januar til 31. oktober 2005. Der er allerede er solgt over 1.900 Caddy Van fra 1. januar til 31. oktober 2005.

Pressemeddelelse, Janne Degn Skalkam, VW
Volkswagen Caddy Van blev i november 2004 kåret til årets varebil i Danmark 2005 af Motorjournalisternes Klub Danmark. Den kompakte varevogn har takket for æren ved at bringe sig sikkert i spidsen af salgslisterne for sit subsegment, altså varevogne i samme størrelse.

Blandt alle varevogne ligger Caddy Van nummer fire.

Flotte salgstal
Siden Caddy Van kom på markedet i april 2004, har den altså kørt derudaf i højeste gear. Ikke blot overbeviste den garvede varevognseksperter i årets varebil-juryen, men i særdeleshed har travle erhvervschauffører taget den til sine hjerter.

Årsagen er ligeså enkel, som det er at betjene, læsse og manøvrere vognen: Høj kvalitet til en overkommelig pris. Med Caddy Van får kunderne en velkørende lille bil med stor rummelighed og bred anvendelighed.

Produktudvikling
Volkswagens danske varevognsorganisation lægger stor vægt på sikkerhed. Derfor er det i Danmark blevet muligt at erhverve sig en Caddy Van med den elektroniske skytsengel, ESP, der hjælper med at bringe vognen på rette kurs efter en udskridning. ESP fås i de to ombyggede personbilsudgaver af Caddy, nemlig Kombi og Life.

Caddy Van har hidtil kunnet fås med to benzinmotorer på hhv. 75 og 102 hk samt to dieselmotorer på hhv. 69 (SDI) og 105 hk (TDI). En ny motor har indtaget sin plads under hjelmen i Caddy Kombi Van og Caddy Life Van, nemlig en effektiv og økonomisk 1,9 liters TDI-motor med 75 hk.

Nyeste skud på stammen er det innovative DSG-gear, som automatisk og umærkeligt skifter, når det er mest hensigtsmæssigt og brændstoføkonomisk. Den sekstrins automatiske gearkasse fås i forbindelse med den 105 hk stærke TDI-motor.

Volkswagens varevognsprogram
Volkswagens brede varevognsprogram er nået op på en markedsandel på over sytten procent af det samlede varevognssalg i Danmark.

Årets varebil 2005, Caddy Van, ligger som nævnt nummer fire, mens Transporter er på tredjepladsen, og Touran Van indtager førstepladsen.

Den store LT, den superluksuriøse firehjulstrækker Touareg Van og allrounderen Sharan Van bidrager til det flotte samlede resultat for Volkswagen varevogne. Til årets varebil i Danmark 2006 stiller Volkswagen op med en helt ny model: Golf Plus Van.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.