• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
1. november 2005 - Pressemeddelelse - Mitsubishi

Pickup til Europa

Europæisk forpremiere på den nye Mitsubishi L200

Den nye Mitsubishi L200, er et resultat af mere end 60 års erfaring med pickups og 70 års erfaring inden for 4x4 teknologi og bygger ganske enkelt videre på den hidtidige L200's succesfulde layout. Den nye Mitsubishi L200, er et resultat af mere end 60 års erfaring med pickups og 70 års erfaring inden for 4x4 teknologi og bygger ganske enkelt videre på den hidtidige L200's succesfulde layout.

Pressemeddelelse - Mitsubishi
Den japanske bilproducent Mitsubishi Motors løfter nu sløret for den nydesignede L200 pickup, der bliver introduceret i Europa til næste forår. Den nye L200 kombinerer den traditionelle pickups rå transportegenskaber med det design-, komfort- og sikkerhedsniveau vi kender fra den moderne SUV.

Den nye Mitsubishi pickups moderne og Dakar Rally inspirerede design, passer sammen med bilens fornuftige størrelse til de krævende trafikale forhold der hersker overalt i Europa.

En europæisk pickup vinkel
Med udgangspunkt i en solid produkterfaring og som mangeårig europæisk pickup markedsleder, besluttede Mitsubishi Motors' ingeniører og designere at den 4. generation af L200 skulle passe til de ændrede forbrugerkrav og samtidig appellere endnu mere til følelserne og køreglæden.

Billedlig talt kan man sige at den typiske europæiske pickup-kører drømmer om Amerikas store åbne vidder, som man så ofte forbinder med pickups - men ender med at falde for en mere kompakt, brugervenlig og teknologisk sofistikeret pickup!

I en Mitsubishi pickup bliver disse rationelle købsmotiver desuden parret med den følelse af eventyr og barskhed, der er uløseligt forbundet med Mitsubishi Motors' mangeårige Dakar Rally erfaring.

Stabil udvikling
Det europæiske pickup-marked forventes at udvikle sig stabilt i de kommende år, fra et niveau på ca. 110.000 enheder i 2004 til omkring 120.000 enheder i 2010). Trods en beskeden markedsandel på omkring 0,7 procent af det samlede europæiske bilmarked er pickup markedet vigtigt for bilmærker som Nissan, Toyota og Mitsubishi.

I Mitsubishi Europas tilfælde udgør L200 således mere end 16% af de samlede europæiske Mitsubishi salg og gav næsten 18% af indtægterne i regnskabsåret 2004. Mitsubishi Europa har på forhånd store forventninger til den veldesignede pickup og forventer en europæisk salgsvolumen på mere end 35.000 enheder pr. år.

Thailandsk Mitsubishi
Den helt nye Mitsubishi L200, der bliver bygget i Thailand - hvor alle Mitsubishis 1-tons pickups bliver produceret til verdensmarkedet af Mitsubishi Motors (Thailand) Co., Ltd - bliver en af 7 nye biler, der lanceres af MMC i Europa over de næste 3 år.

Den nye L200 får premiere i Europa på Bologna Motor Show den 1. december 2005.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.