• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
11. oktober 2005 - Pressemeddelelse - Chevrolet

USA vs. Korea

Chevrolet har succes med gamle Daewoo-modeller

Den nye Chevrolet Matiz er blevet en stor succes. Den nye Chevrolet Matiz er blevet en stor succes.

Pressemeddelelse - Chevrolet
Den nye Chevrolet Matiz er blevet en stor succes. Siden hjemkomsten i juni er der blevet solgt ikke færre end 522 enheder. Den mest populære motor er (måske overraskende) den største, nemlig 1.0 liters motoren med 289 solgte enheder.

En kampagnemodel af Tacuma, med navnet Kino, er ude hos forhandlerne. Tacuma Kino er baseret på 1.6 SX modellen og tilføjet DVD anlæg med to skærme i nakkestøtterne samt to trådløse høretelefoner (deraf navnet Kino). Tacuma Kino koster kr. 199.995 - en merpris for DVD anlægget på kun kr. 3.000.

Chevrolets koncept SUV, S3X, der blev vist på sidste års Paris Motor Show bliver nu sat i produktion. S3X bliver Chevrolets første bil med dieselmotor. Den endelige udgave vil have Verdenspremiere på Geneve 2006. Vi forventer at kunne introducere S3X medio 2006. Det endelige navn på bilen er stadig ukendt.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.