• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
10. oktober 2005 - Saab

Saab sætter salgsrekord

I Danmark ventes salget at stige med 43 procent

I Danmark venter Saab, at salget stiger med 43 procent i forhold til sidste år. I Danmark venter Saab, at salget stiger med 43 procent i forhold til sidste år.

Pressemeddelelse - Saab
Saab har sat en salgsrekord i Storbritannien allerede inden året er gået. Saab har solgt mere end 20.500 biler i år mod 20.294 biler for hele året 2004. Det betyder, at Saab Great Britain Ltd. nu regner med at nå en øgning af salget på 33 procent til 27.000 biler i år.

I Danmark ventes salget af Saab at stige med 43 procent i forhold til sidste år. Det betyder, at salgstallet 1.000 bliver nået. Og et endnu større antal, hvis det lykkes at skaffe yderligere Saab 9-3 SportCombi til det danske marked.

Næststørste marked
Storbritannien er Saabs næststørste marked uden for selve Sverige og også et af de markeder, der har eksisteret længst. Salget har stormet frem de seneste 18 måneder i Storbritannien, og Saab er det luksusmærke, der har haft størst fremgang i perioden.

Saab i Storbritannien regner med at stærkt kvartal inden årsskiftet nu Saab 9-3 SportCombi og den forfinede Saab 9-5 er på markedet.

På verdensplan regner Saab med at sælge 135.000 biler i år, og det er salgsrekord. Foruden Storbritannien er der store salgstal at glæde sig over i USA - med bl.a. Saab 9-7X - og Sverige, hvor 9-5 2,0t Biopower modellen med ethanoldrift er en spændende succes.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.