• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
6. oktober 2005 - Pressemeddelelse - SsangYong

Kyron til Danmark

Ny SsangYong-model kommer til Danmark i 2006

SsangYong Kyron kommer til Danmark i begyndelsen af næste år. SsangYong Kyron kommer til Danmark i begyndelsen af næste år.

Pressemeddelelse - SsangYong
Frankfurt Motor Show var stedet, hvor den nye SsangYong Kyron havde verdenspremiere. Bilen bliver introduceret i Danmark i begyndelsen af 2006. Kyron kommer med tre forskellige motorer - to diesel og én benzin.

De første modeller kommer med en helt ny 2.0 liters commonrail diesel motor, der yder 141 hk og har et moment på 310 Nm ved 1.750 omdrejninger. Nogle måneder senere vil en 2.7 liters commonrail motor (kendt fra SsangYong Rexton) ligeledes komme hjem.

SsangYong vil på Biler For Alle i Herning Messecenter have Danmarkspremiere på SsangYong Rexton i camper udgave. Prisen på Rexton som camper forventes at blive kr. 399.995 og altså kr. 250.000 billigere end på hvide plader.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.