• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
4. oktober 2005 - Pressemeddelelse - Volkswagen

Fra Mexico til Europa

Nu går startskuddet for eksport af Volkswagens nye Jetta

I juni hilste Mexikanerne de nye Jettaer farvel. Nu kommer de til Danmark. I juni hilste Mexikanerne de nye Jettaer farvel. Nu kommer de til Danmark.

Pressemeddelelse, Janne Degn Skalkam, Volkswagen
Volkswagen-modellen Jetta er den fødte skønhedsdronning. Med tysk mekanik og mexikansk fingerfærdighed var de første biler klar af båndet, blev lastet på autotransportere og stod derefter ud med skibe den 20. juli - "bound for Europe". Jetta debuterer i mere end 20 europæiske lande i sensommeren - og sætter første gang hjul på dansk jord i oktober.

Medarbejderne i Volkswagen de Mexico er stolte over resultatet. Fabrikken i Puebla er blevet bygget om og udstyret med nye produktionsanlæg i anledning af Jettas premiere. De 15.000 ansatte fremstillede sidste år 225.000 biler, hvoraf 70 procent blev sendt ud af landet.

Den mexikanske bille
De fleste Volkswagen-modeller bliver produceret på flere forskellige fabrikker, dog ikke New Beetle og New Beetle Cabriolet, som alle er færdiggjort i Mexico.

Her er også Jetta-forløberen Bora fremstillet. I november 2004 begyndte Volkswagen de Mexico produktionen af den nye Jetta, der efter præsentationen i januar 2005 til Los Angeles Auto Show blev lanceret i USA i marts.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.