• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
30. september 2005 - Pressemeddelelse - Volkswagen

Opdrift i VW varevogne

VW varevogne har en støt stigende salgskurve

Volkswagens markedsandel er nået op på over sytten procent af
det samlede varevognssalg i Danmark. Volkswagens markedsandel er nået op på over sytten procent af det samlede varevognssalg i Danmark.

Pressemeddelelse, Janne Degn Skalkam, Volkswagen
Herhjemme ligger Volkswagen varevogne fortsat på førstepladsen med støt stigende salgskurve. På verdensbasis stiger salget af Volkswagen varevogne drastisk.

Velkendte og populære Transporter tegner sig for en stor bid af kagen. I udgangspunktet er den en klassisk, rummelig og pålidelig kassevogn, men den fås i alverdens afarter, der er tilpasset hver enkelt bruger.

Årets varebil
Også "Årets varebil i Danmark 2005", Caddy Van, har klæbet sig godt og grundigt fast i de danske varevognskunders bevidsthed. Caddy er overkommelig på flere måder. Dels hvad angår prisen, dels med hensyn til størrelsen: Lille udenpå og derfor nem at manøvrere, men stor inden i, så alt finder sin rette plads.

Spydspidsen er imidlertid den ombyggede MPV, Touran Van, der har alle personbilens dyder, hvad angår sikkerhed og komfort og samtidig en konventionel varevogns rummelighed.

Den rigtigt store LT, den superluksuriøse firehjulstrækker Touareg Van og allrounderen Sharan Van bidrager til det flotte samlede resultat for Volkswagen varevogne.

Høj stigning internationalt
Volkswagen varevogne har øget sit salg med mere end 30 procent på verdensplan. Dermed giver det tyske varevognsmærkes strategi som leverandør af skræddersyede løsninger til næsten ethvert transportbehov og -ønske pote. I de første seks måneder af 2005 er salget steget med 32,1 procent til ca. 196.000 køretøjer i forhold til sidste års 148.3000.

Modellen Caddy været en sand højdespringer i Europa. 56.000 af dem er der udleveret til kunder i første halvår i år. Det svarer til en stigning på 154 procent. Også for Transporter og dens varianter som Multivan og California, går salget stejt opad med en forøgelse på 26,8 procent til 83.300.

I Sydamerika fortsatte Volkswagen sin succesfulde opfærd som producent af lastvogne og busser. Der steg salget af lastvogne i vægtklassen syv til 45 ton med 12,3 procent til 15.400 køretøjer. På det vigtigste marked i dén region, Brasilien, opnåede Volkswagen at blive førende i samme segment med en markedsandel på 33 procent.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.