• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
16. maj 2000 - Volvo

Volvo-stævne ved Dragsholm Slot

I weekenden 27. - 28. maj 2000 afholder Dansk Volvo PV-klub Volvostævne for 12. år i træk.

Volvo'er i alle aldre vil kunne beskues ved Dragsholm Slot Volvo'er i alle aldre vil kunne beskues ved Dragsholm Slot

Igen i år forventer arrangørerne, at det bliver landets største Volvo-stævne med over 400 deltagende biler.

Stævnet afholdes ved Dragsholm Slot, Nordvestsjælland, fra lørdag kl. 10.00 til søndag kl. 15.00. Der er mulighed for gratis camping på området, allerede fra fredag aften. Triller man ind i sin Volvo er der gratis entre for bil + føreren - alle andre kan deltage ved køb af billetter til rimelige priser.

Samtlige danske klubber er inviteret, og der forventes deltagere fra det meste af Nordeuropa. Tilmelding er ikke nødvendig, stævnet er åbent for alle med interesse for biler i almindelighed og Volvo i særdeleshed.

Masser af aktiviteter på pladsen
Det vil være et bredt udvalg af Volvos modelprogram, man vil kunne opleve, når det hele løber af stablen. Man kan se nogle af de aller ældste Volvo'er og næsten følge udviklingen helt frem til i dag. Der vil også være gamle Volvo-busser, forskellige brandkøretøjer og traktorer - alle af mærket Volvo - så der bliver nok at se på.

Pladsen omkranses af ca. 300 meter stader med alverdens Volvo-dele, lige fra de mindste skruer til hele biler. Der vil også være mulighed for at kigge på andet bilrelateret materiale - såsom bilbøger, bilplejeprodukter eller at få sig en bilsnak på en af de repræsenterede klubstande.

Dansk Volvo PV-klub lægger op til en hyggelig weekend for hele familien. Man vil i år kunne opleve manøvrekørsel med egen bil - indholdende blindkørsel, hjulskift, kørsel mellem pæle og saftevandsprøven. Det obligatoriske gearkassekast vil også være en af disciplinerne. Børnene får deres egen konkurrence, hvor der, som altid, vil blive kæmpet bravt for at opnå 1. pladsen. Ydermere vil der være en stor hoppeborg til fornøjelse for både børn og voksne. Traditionen tro kæmpes der om, hvem der bliver årets stærkeste hold i Volvo-træk. En tilbagevendende begivenhed, som hvert år trækker masser af publikum.

Stævnets flotteste Volvo
Som noget nyt i år vil alle der ønsker det, kunne få bedømt deres bil af et velkvalificeret dommerpanel. Bilerne bliver delt op i forskellige kategorier, og der uddeles én præmie i hver. Derudover vil publikum have mulighed for at stemme på lige præcis deres favoritbil - den der høster flest stemmer kåres som stævnets flotteste bil 2000.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.