• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
16. september 2005 - Pressemeddelelse - Bentley

Forårs-Bentley

Ny Bentley Azure afsløret på bilmessen i Frankfurt

Ny Bentley Azure på bilmessen i Frankfurt Ny Bentley Azure på bilmessen i Frankfurt

Pressemeddelelse - Annette Mønsted - Bentley
Bentley Motors har afsløret den nye Azure på den internationale bilmesse i Frankfurt. Den luksuriøse firesæders Azure, som kommer på markedet til foråret, er den seneste af mange højt værdsatte Bentley'er gennem tiderne og fastholder således fabrikantens position som markedets førende producent af verdens mest elegante cabrioleter.

Med afsløringen af den spektakulære Arnage Drophead Coupé på bilmessen i Los Angeles i januar 2005 antydede Bentley, at der muligvis var en ny Azure på vej. I Los Angeles vakte udstillingsmodellen en sådan interesse blandt Bentley entusiaster, at man hurtigt besluttede at fortsætte den omfattende videreudvikling med henblik på en markedslancering i foråret 2006. I sidste måned meddelte Bentley, at den nye cabriolet får det traditionsrige navn Azure.

Unikt design
Den nye Azures design er helt unikt, men afspejler samtidigt Bentleys elegante stil. Fronten er inspireret af den nuværende Arnage modelrække, og karrosseriet skaber fire yderst komfortable siddepladser. Hele kabinen og bagpartiet har et nyt og moderne design med et overvældende interiør.

Man har ønsket at skabe en overdådig og indbydende kabine, der afspejler bilens luksuriøse status. Den komplekse 3-lags kaleche betjenes let via en kontakt og foldes sammen på under 30 sekunder.

450 HK og 875 NM!
Modellen er drevet af en 450 HK-udgave af Arnages 6.75-liter twin-turboladet intercooler V8 motor, der har et maksimalt drejningsmoment på 875NM. Den endelige udgave er stort set den samme som den udstillingsmodel, der blev vist på bilmessen i Los Angeles. De mest bemærkelsesværdige ændringer er anvendelsen af ny teknologi, som undervognens letvægtstværstivere af karbon, der bidrager til den unikke karrosseristabilitet og således sikrer en helt speciel køreoplevelse. Desuden er kofangere og pyntelister nu lakeret i bilens farve med en smuk kromliste langs bilen, hvilket forstærker karrosseriets flydende linjer.

"Blot 9 måneder efter at vi afslørede koncept bilen i Los Angeles, pryder den nye Bentley Azure nu vores stand på bilmessen i Frankfurt," udtaler Franz-Josef Paefgen fra Bentley Motors. "Vi nyder godt af at have en tæt dialog med vores kunder, og den nye Azure viser da også, hvor dygtig Bentley er til at opfylde kundernes ønsker. Bentley udvikler og producerer biler, som folk drømmer om og som er loyale mod vores DNA. Den nye Azure er det perfekte eksempel på denne filosofi."



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.