• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
7. september 2005 - Pressemeddelelse - Mazda

Fremtidens Mazda

Mazda giver et kig ind i fremtiden med Sassou

Mazda Sassou er tænkt som en dynamisk og ungdommelig bybil. Mazda Sassou er tænkt som en dynamisk og ungdommelig bybil.

Pressemeddelelse - Mazda
Mazda giver et kig ind i en mulig fremtid på dette års Frankfurt Motor Show. Mazda Sassou viser, hvilken vej Mazda kan vælge at gå ved udviklingen af en kompakt og miljøvenlig bybil.

Den har lav vægt, lav luftmodstand og er udstyret med en 3-cylindret 1-liters motor med turbo og direkte benzinindsprøjtning.

Japansk indgangsvinkel
Navnet "Sassou" er et japansk begreb, der udtrykker en positiv indgangsvinkel til tingene og et optimistisk syn på fremtiden.

Mazda Sassou er tænkt som en dynamisk og ungdommelig bybil, der samtidig er både praktisk og økonomisk. Den er designet af Mazdas europæiske designcenter i Oberursel ved Frankfurt, der konsekvent har videreudviklet den nuværende designstil fra Mazda.

Skjulte features
Interiøret har forskellige skjulte features, lidt efter samme princip som de tynde japanske vægge af rispapir, hvorigennem man kan se omridset af, hvad der sker på den anden side. Således er forskellige elementer i interiøret usynlige, indtil de pludselig belyses og kommer til syne.

Frankfurt Motor Show er åben for publikum fra den 17.-25. september. Udover Sassou viser Mazda konceptbilen MX-Crossport, den nye MX-5 og Mazda6 MPS. Man kan selvfølgelig også se den faceliftede Mazda6 og den nye Mazda5, der lige nu har premiere hos de danske Mazda-forhandlere.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.