• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
7. september 2005 - Pressemeddelelse - Opel

Opel støtter sporten

Kontant tilskud per testkørsel til børnenes idrætsklub

Fra lørdag 10. september yder Opel forhandlerne økonomisk hjælp til sportsklubbernes pengekasser - en ide, som også bruges i vore nordiske nabolande. Fra lørdag 10. september yder Opel forhandlerne økonomisk hjælp til sportsklubbernes pengekasser - en ide, som også bruges i vore nordiske nabolande.

Pressemeddelelse - Opel
Fra lørdag 10. september tilbyder de danske Opel forhandlere at yde økonomisk hjælp til sportsklubbernes pengekasser ved at give et tilskud på 100 kroner pr. prøvekørsel af en Opel. De voksne støtter dermed børnenes klub gennem en prøvekørsel.

Eneste betingelser er, at den klub, man ønsker at støtte, har børne- og ungdomsaktiviteter og er registreret hos Dansk Idræts Forbund.

Opels bagtanke
Opels ønske om få så mange interesserede som muligt til at køre de nye modeller og derved opleve deres sporty kvaliteter tilbydes som et alternativ til mange sportsklubbers behov for at sælge lodsedler eller rejse penge på anden måde til klubben.

Traditionelt ved man, at mange sportsklubber har lidt svært ved at skrabe penge sammen - og det er her Opels ide støtter sportsklubbens pengekasse med 100 kroner pr. prøvekørsel - for de første 4.000 prøvekørsler.

Interesserede kan selv kontakte den lokale Opel forhandler og få en prøvekørsel eller aftale en prøvekørsel på et senere tidspunkt.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.